S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

NOVINKY

arr3Vánoční směs na muffiny   CO BUDETE POTŘEBOVAT   300 g polohrubé mouky     1 sáček kypřícího... arr3Jak péct v silikonové forměDnes jsou silikonové formy zcela běžné a najdete je v každé domácnosti, ale jak správně používat... arr3Obchodní podmínkyOBCHODNÍ PODMÍNKY subjekt: Jana Pustinová se sídlem: Albrechtice 39, 59257 Rozsochy identifikační...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 144 Kč
skladem
naše cena 125 Kč
skladem

KONTAKTY

Jana Pustinová
Albrechtice 39
59257 Rozsochy
tel: 732742439
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ



Výběr košíčků na muffiny

Pečení muffinů v košíčcích je jednoduché, rychlé a efektní, díky různým designům můžete doladit svou oslavu nebo si jen tak zlepšit náladu pěkným vzorem.

Dříve byli k dostání pouze bílé košíky na muffiny, dnes si ale můžete koupit jakkoukoliv barvu košíčku nebo na košíčku můžou být různé motivy.

Košíčky se také liší svým materiálem, můžete použít klasický košíček, ale u něj hrozí jeho promastění, pokud se tomu chcete vyhnout, nebo spíš minimalizovat škody, použijte pri pečení na dno formy trochu neuvařené rýže. Rýže by měla vstřebat přebytečný olej, i když se může zabarvení od oleje objevit, nebude tak výrazné. Samozřejmě záleží na receptu.

Další možností jsou metalické košíčky na muffiny, které se skládají z několika vrstev a i když se vnitřní vrstva košíčků promastí, na vnější vrstu - tu barevnou - se fleky nedostanou, navíc jsou košíčky krásně lesklé. Bohužel u těchto košíčků může dojít k otěru vnější vrstvy, proto doporučujeme opatrnost.

Další kategorií jsou pevné košíčky na pečení, které když naplníte těstem nedojde k jejich promastění. Materiál se podobá tvrdému papíru, tento typ doporučujeme do cukráren nebo na velké oslavy, košíčky jsou krásné a barevné, ale při jejich konzumaci je potřeba košíček spíš roztrhnout, nedá se oddělit tak jako obyčejné košíčky.

Top košíčky jsou pevné, metalické košíčky - ty jsou nejdražší, ale také nejlepší. Prodáváme je v několika barvách. Košíček se skládá z několika vrstev, kde vnější je metalická a lesklá, ale navíc je i foliovaná a to i vevnitř, tedy košíček se dá poměrně jednoduše konzumovat. Těsto se totiž nepřichytí ke košíčku a spíše připomíná pečící kelímek na muffiny, dezert se dá jíst lžičkou nebo po můžete i z košíčku vyklepnout/vytáhnout.

 

OGQxYzY0Yj